Zakenkantoor Remue

Reis- en bijstandsverzekering.

Zodra je België verlaat, veranderen de gewoontes en de cultuur : of het nu komt door de werking van de gezondheidszorg, de administratieve stappen of gewoon de taal, het regelen van bijstand verloopt niet meer op dezelfde manier.

Bovendien kan je in het buitenland niet op je naasten rekenen: je familie, vrienden of jouw geneesheer zijn in België gebleven.

In het buitenland zijn de gevolgen van een onvoorziene gebeurtenis altijd ernstiger en duurder : bij ziekte of ongeval ben je nooit zeker dat je op de voorziene datum terug thuis bent. Er moet dus een oplossing worden gevonden om te logeren en om jouw familie te repatriëren.

Ben ik niet al verzekerd? 

Je denkt al volledig verzekerd te zijn door je ziekenfonds, kredietkaart, autoverzekering of lidmaatschap bij een depannagedienst.

Toch is voorzichtigheid geboden... In tal van omstandigheden bieden de geboden garanties slechts - gedeeltelijke - bescherming voor een beperkt aantal gevallen. Als je zeker wil spelen en je familie voldoende wil beschermen, heb je er alle belang bij te kiezen voor een 100% complete verzekering!

Annulatie verzekering 

Een reis betekent een niet te onderschatten financiële uitgave. Een annulatieverzekering biedt je financiële bescherming bij onvoorziene omstandigheden die je beletten op reis te vertrekken of verplichten je reis stop te zetten. Je kan kiezen tussen tijdelijke annuleringsformules, gelinkt aan één specifieke reis, of jaarformules die al jouw reizen gedurende het hele jaar dekken.

Niet alle annulatieverzekeringen zijn gelijkwaardig. Sommige bieden slechts bescherming bij een klein aantal gebeurtenissen, andere beperken heel sterk de maximumbedragen van hun tussenkomsten. Het is dus zeker belangrijk de juiste formule te kiezen naargelang jouw wensen.

Geen enkel probleem. Wij hebben de oplossing voor u!
David

Bijstand

Thuis of eender waar ter wereld gekwetst zijn of ziek zijn. Thuis, in België of waar ook in Europa een panne hebben met de wagen. In het buitenland medische zorgen behoeven of gerepatrieerd moeten worden.

Dit zijn slechts enkele ongelukkige situaties waarbij iedereen de gratis hulp van een gespecialiseerde bijstandsverlener zal appreciëren. Voorzie in je eigen comfort en zorg voor een goede bijstand in nood.

Wegwijs in reisbijstand, annuleringsverzekering en andere nuttige verzekeringen op reis?

Bekijk hier de brochure uitgegeven door Assuralia.

Brochure

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be