Zakenkantoor Remue

Bestuurdersverzekering.

Schade ten gevolge van een beslissing van één van de bestuurders van je onderneming? Wij verzekeren je ertegen!

Een contract sluiten, uitstel van betaling toestaan, investeren, een huurcontract vernieuwen: al deze handelingen zijn dagelijkse kost voor bedrijfsleider van een KMO. Veel beleidsdaden spelen zich af in een complexe wettelijke context, denk maar aan het vennootschapsrecht, het boekhoudrecht of het fiscaal en sociaal recht. Bedrijfsleider of bestuurder zijn is dan ook geen mandaat zonder risico.

Vergissingen, nalatigheden, onjuiste verklaringen,... bij de minste beleidsfout kan een bedrijfsleider persoonlijk aansprakelijk gesteld worden, waardoor zelf zijn privévermogen in gevaar komt.

Tot 5 jaar na de feiten kan je als bedrijfsleider geconfronteerd worden met een rechtszaak. Aandeelhouders (of ze nu de meerderheid hebben of niet), derden, personeelsleden, een openbare schuldeiser (RSZ), een privéschuldeiser (een leverancier) of zelfs een concurrent, allemaal kunnen ze jou voor de rechtbank dagen.

En elke rechtszaak kost geld. Kosten voor je advocaat maar ook voor allerlei deskundigen om je optimaal te verdedigen. En als jij aansprakelijk bent, moet je ook nog eens opdraaien voor de schadevergoeding die het vonnis jou oplegt. Je mag bovendien niet uit het oog verliezen dat zelfs jouw persoonlijk vermogen kan aangesproken worden.

Kortom: ondernemen vereist risico's nemen. Verzeker jezelf als bedrijfsleider of bestuurder dus optimaal om je te beschermen tegen de mogelijk zeer zware financiële gevolgen met een bestuurdersaansparkelijkheidverzekering of D&O verzekering (= Directors and Officers).

Wacht niet op een goede dag, maar maak er zelf één.
Evelien

Volledige geruststelling dankzij D&O verzekering?

Onderschrijf vandaag en durf morgen nog meer te ondernemen!

Maak een afspraak

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress