Zakenkantoor Remue

Samen groeien met jouw onderneming.

Op elk moment, altijd dichtbij.

Kies je levensfase.

Opstarten

Eerste werknemer

Mobiliteit

Overname & pensioen

Groeien

Investeren

Kom langs op ons kantoor of bij u thuis

Bekijk je jouw situatie graag eens persoonlijk met een onafhankelijke adviseur? Maak een afspraak en kom langs op ons kantoor in Melle.

Wat onze klanten zeggen

Heel veel bedrijven hebben mooie missies, intenties tot slogans. Bij Remue beleef ik klantgerichtheid zoals het moet, vanuit de feiten. Heb nooit het gevoel dat ik alleen sta en weet altijd dat ze voluit gaan in elk dossier. Indien het hart overal zo klopte, zou de wereld beter draaien.

 

Ignace Van Doorselaere
zaakvoerder 4F

Niet alleen onze polissen, maar ook de goede samenwerking, de brede expertise, de persoonlijke aanpak en de directe hulplijn zijn verzekerd bij Zakenkantoor Remue.

 

Eva Notte
NOVO IB

Het is altijd heel fijn om met lokale ondernemers te kunnen samenwerken. Jullie zijn onze klant en vice versa. Jullie geven ons goede raad en adviseren ons wat we best kunnen doen. En daar zijn we steeds heel tevreden over, dat staat vast! Zowel in jullie vriendelijkheid en opvolging in alles! We hebben het volste vertrouwen in jullie en hopen nog lang te kunnen samenwerken!

 

Vicky & Valerie
zaakvoerders Bon Appétit Melle

Wanneer ik langsga bij kantoor Remue kom ik direct terecht in een huiselijke sfeer met zeer open communicatie én vooral een persoonlijke aanpak. Stefanie ken ik al van uit m’n kindertijd, en dit maakt onze professionele samenwerking nu ook alleen maar sterker. Maar zeker ook bij haar medewerkers word ik altijd zeer snel geholpen, krijg ik goed advies, is alles goed voorbereid,…

De huiselijke sfeer in combinatie met professioneel, snel en persoonlijk advies is voor ons een échte meerwaarde!

 

Seryan en Yesin
Appel Melle

Zakenkantoor Remue werkt nauw samen.

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress