Zakenkantoor Remue

Eenmalige werf.

Bepaalde projecten en of samenwerkingen vragen een flexibele oplossing betreffende de verzekerbaarheid van een bouwproject.

De enige werfpolis biedt deze oplossing op verzekeringstechnisch vlak.

  • Ben je architect/ingenieur en heb je nog geen abonnementspolis dan kan je jouw burgerlijke aansprakelijkheid project per project verzekeren. Je hoeft dan nog geen langdurige verbintenis van een abonnementspolis aan te gaan. Zo kan je enerzijds afwachten hoe je carrière verder evolueert en heb je ook budgettair steeds een duidelijk overzicht per project.
     
  • Je hebt wel een abonnementspolis, maar voor één specifiek bouwproject wil je graag een hoger verzekerd kapitaal (bv. uitzonderlijk grote opdracht, vraag van de opdrachtgever,…) dan kan je dit ook makkelijk via een eenmalige werf verzekeren.
     
  • De horizontale (bv. de maatschap) en verticale (bv. onderaanneming) samenwerkingsverbanden en de daaruit voortvloeiende aansprakelijkheden van en binnen een ontwerpteam vragen een oplossing als team. Via een eenmalige werf polis kan je alle betrokken partijen samen in één polis verzekeren.

 

Vriendelijkheid is moeilijk weg te geven. Het komt altijd terug! 
Miguel

Op zoek naar een polis op maat voor jouw project?

Contacteer ons!

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress