Zakenkantoor Remue

Rechtsbijstand.

U krijgt waar u recht op heeft. Dat lijkt voor u de gewoonste zaak van de wereld. Maar in de praktijk loopt het vaak anders. Dan zit u dus met een conflict, en de kans dat u dat overkomt vergroot voortdurend.

Ook als architect groeit een gevoel van onzekerheid: complexe wetgeving, gespecialiseerde producten en diensten. De mentaliteit in professionele zaken verhardt zich en problemen met leveranciers, werknemers en medewerkers worden vaak keihard uitgevochten.

Er zijn zoveel situaties die uit de hand kunnen lopen. En daarom is het belangrijk een goede rechtsbijstand verzekering te hebben.

Rechtsbijstand op uw maat : wie verdedigt uw rechten?

De polis rechtsbijstand op maat fungeert als extra bescherming voor uw professionele activiteiten als architect/ingenieur naast de polis beroepsaansprakelijkheid, gewaarborgd inkomen,...

Enkele praktische voorbeelden:

  • De valse naam in gevaar: een concurrent strooit valse praatjes rond in verband met niet-correcte plannen. Uw gespecialiseerde rechtsbijstandmaatschappij stelt de verantwoordelijke in gebreke voor laster en eerroof en vordert de geleden schade terug.
     
  • Door een zware nalatigheid in de controle van bepaalde gegevens veroorzaakt de architect een ongeval met zware letselschade. De architect wordt vervolgd wegens inbreuk op art. 418 van het strafwetboek.
     
  • De architect heeft voor de aanvang van de werken nagelaten een grondsondering uit te voeren. Tijdens de bouw stelt men belangrijke schade vast. De aansprakelijkheidsverzekeraar weigert tussen te komen op basis van deze zware fout. verdedigt uw rechtsbijstandverzekeraar de burgerlijke belangen van de architect.
     
  • Het ontbreken van werfverslagen maakt een zware fout uit meent de verzekeraar B.A. beroep en hij weigert de tussenkomst in een belangrijk schadegeval. U bent het totaal niet eens met deze interpretatie. Uw rechtsbijstand verdedigt uw contractuele belangen tegenover deze verzekeraar.


Dit is uiteraard maar een greep uit de mogelijke conflicten waarbij een gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekering u mogelijks kan helpen. Graag lichten wij de volledige polis en dekking, volledig op uw maat, toe bij een persoonlijk gesprek!

Vriendelijkheid is moeilijk weg te geven. Het komt altijd terug! 
Miguel

Offerte rechtsbijstand op maat!

Los jouw juridische conflicten niet alleen op, maar contacteer ons voor een offerte rechtsbijstand op maat!

Maak een afspraak

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress