Zakenkantoor Remue

Rechtsbijstand.

Wanneer je als zelfstandige of ondernemer in een conflict komt voor de rechtbank dan dekt jouw verzekering rechtsbijstand de kosten. Komt meer voor dan je denkt!

Elke zelfstandige of ondernemer beseft dat juridische conflicten onvermijdelijk zijn.

Je hebt rechten...maar vaak maak je er geen gebruik van, uit vrees voor proceskosten en beslommeringen, of gewoon omdat je niet weet tot wie zich te wenden.

De oplossing ? Een polis rechtsbijstandsverzekering bij een onafhankelijke maatschappij, een must voor iedere zelfstandige of onderneming.

Voor bepaalde specifieke beroepen zijn er formules ontwikkeld welke perfect beantwoorden aan de noden van die activiteit. Met vergaande dekkingen.. zo zijn er polissen voor medici, paramedici, garagehouders, architecten, enz.

Verder bestaat er uiteraard voor elk bedrijf een oplossing op maat. Sowieso beantwoordt de basisdekking aan de meest elementaire verwachtingen. Maar afhankelijk van de bedrijfsactiviteit, de omzet of specifieke situaties zijn bepaalde waarborgen wel of niet haalbaar. In dit geval dient er dan een studie te gebeuren om een polis op maat te creëren.

Vriendelijkheid is moeilijk weg te geven. Het komt altijd terug! 
Miguel

Offerte rechtsbijstand op maat!

Los jouw juridische conflicten niet alleen op, maar contacteer ons voor een offerte rechtsbijstand op maat!

Maak een afspraak

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress