Zakenkantoor Remue

Samen groeien met jouw carrière.

Op elk moment, altijd dichtbij.

Kies je fase.

Medewerker

Bedrijfsleider

Mijn aansprakelijkheid

Mijn kantoor

Werfpolissen

Overname & pensioen

Kom langs op ons kantoor of bij u thuis

Bekijk je jouw situatie graag eens persoonlijk met een onafhankelijke adviseur? Maak een afspraak en kom langs op ons kantoor in Melle.

Wat onze klanten zeggen

7 jaar geleden maakten wij de overstap naar zakenkantoor Remue, een beslissing die nog steeds tot één van de beste behoort in de afgelopen jaren! Contactname met onze dossierbeheerder kan steeds op een zeer snelle en accurate manier. En steeds de gepaste raad en daad wordt daaraan gekoppeld. Een betere partner voor deze materie kunnen we ons niet indenken!

Architecten Achtergael

Voor onze verzekeringen als ontwerper zijn we echt al heel veel jaren trouwe klant bij Remue. Ons contact is persoonlijk en met een hechte vertrouwensband. Hun advies geeft blijk van een grote kennis van zaken, inzicht en betrokkenheid.

Mouton CVBA

Zakenkantoor Remue is een gevestigde waarde op het domein van bouwverzekeringen met wie ik al vele jaren graag samenwerk. De medewerkers van Remue beschikken niet alleen over een grondige technische en juridische kennis inzake bouwverzekeringen, maar ook over een gedegen inzicht in de nichemarkt van de bouwverzekeringen waardoor zij optimaal de bouwactoren kunnen bijstaan bij het afsluiten van de nodige bouwverzekeringen aangepast aan de te verzekeren risico’s.

Kristof Uytterhoeven
Advocaat -vennoot Caluwaerts Uytterhoeven (Antwerpen-Brussel) – Hoofddocent KULeuven

Kantoor Remue geeft ons steeds snel, met duidelijke kennis van zaken, de nodige ondersteuning bij grote en kleine vragen. Met een gerust gemoed kunnen we op hun advies vertrouwen.

Sophie Deheegher
Ir. Architect & Partner, BEEL Architecten

Zakenkantoor Remue werkt nauw samen.

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 272 71 49

architect@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress

Privacy Policy
Juridische informatie