Zakenkantoor Remue

Hospitalisatieverzekering.

Jaarlijks wordt één gezin op drie geconfronteerd met een hospitalisatie ! En je hoeft daarom nog niet zwaar ziek te zijn om een gepeperde ziekenhuisfactuur voorgeschoteld te krijgen.

De keuze van een ziekenhuis, een arts, een privékamer kan de factuur immers snel doen oplopen. En de uitkering van het ziekenfonds is soms lager dan verwacht. Je sluit dus beter een hospitalisatieverzekering af.

De hospitalisatieverzekering vergoedt de kosten van een verblijf in het ziekenhuis en een aantal andere kosten. Er zijn wel veel verschillen tussen de verschillende aanbieders – zorg er dus zeker voor dat je een goede dekking geniet! (kosten voor een na hospitalisatie, zware ziekten, vrijstellingen, beperkte tussenkomsten...)

Graag ons advies of een vergelijkende studie? Contacteer ons dan zeker!

Geloof in die ene reden waarom het wél kan.
Lynn

Wat indien je een groepscontract hebt bij je werkgever?

Een hospitalisatieverzekering kan je op individuele basis aangaan of via je werkgever. Als je collectief verzekerd bent, dus via de werkgever, word je opgenomen in een verzekering die het personeel dekt, zonder verder onderscheid op basis van leeftijd of gezondheid te maken.

Een ander voordeel is dat de werkgever de premie vaak deels of volledig voor zijn rekening neemt. De hospitalisatieverzekering wordt zo een niet te onderschatten extralegaal voordeel. Je heeft dan zeker geluk, want het gaat hier om een mooi voordeel.

Maar wat gebeurt er als je morgen je werk verliest, verandert van werkgever of op het einde van je carrière komt? Kan je dan blijven genieten van dit voordeel aan dezelfde voorwaarden?

Kies daarom voor een aanvullende verzekering op je groepscontract wat er voor zorgt dat jij op een gemakkelijke manier en vooral aan een voordelig tarief jouw collectieve polis kan omzetten naar een persoonlijk individueel contract.

Meer informatie?

Wij maken graag een tarief voor je op!

Maak een afspraak

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be