Zakenkantoor Remue

Je woning verzekeren.

Heb je een huis, tweede verblijf of bedrijfspand? Dan wil je dat natuurlijk goed beschermen tegen schade door brand, storm, water en andere risico's. Bekijk samen met Zakenkantoor Remue welke brandverzekering best bij jouw situatie past. 

Welke schade?

Hoewel de brandverzekering de meest gekende woningverzekering is, dekt zo’n verzekering ook heel wat andere schade die tot hoge kosten kan leiden. Denk maar aan waterschade, elektriciteitsschade, natuurrampen,… In het ergste geval kunnen die jouw woning ook onbewoonbaar maken. Bovendien dekt de woningverzekering ook de burgerlijke aansprakelijkheid bij schade die jouw woning aan derden heeft aangericht. Dat kan bijvoorbeeld een losgekomen dakpan zijn die op een wagen in de straat valt.De experten van Zakenkantoor Remue helpen je graag verder en gaan voor jou op zoek naar de woningverzekering die bij je past.

 

Brandverzekering voor wie?

Een woningverzekering is er heus niet alleen voor de eigenaar van een pand. Ook een huurder heeft er baat bij om een brandverzekering af te sluiten. Zo is, in het geval van brand of andere schade, je inboedel verzekerd.

En wat als de brand door een fout van jou wordt veroorzaakt? Ook dan dekt je brandverzekering de schade die jij aan het gebouw of aan derden hebt aangericht. Je bent als huurder trouwens altijd aansprakelijk voor de schade die je veroorzaakt aan de woning die je huurt. Met zo’n verzekering ben je dus beschermd tegen alle kosten én is de huisbaas zeker dat eventuele schade vergoed zal worden.

 

Verzekeringen afsluiten is één ding. Verstaanbaar advies geven is mijn ding.
Hendrik

Welke woningverzekering is voor jou als eigenaar of huurder nu de beste?

Kom langs op ons kantoor en we zoeken het graag voor je uit. 

Maak een afspraak

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress