Zakenkantoor Remue

Overlijden en schuldsaldo.

Wanneer iemand wie we liefhebben overlijdt, worden we als mens diep getroffen. Of hij/zij lang ziek geweest is of wel plotseling is heengegaan, de dood van een geliefde overvalt ons altijd.

Hierbij komt niet alleen de emotionele last, maar een overlijden heeft ook dikwijls financiële gevolgen. Op een aantal gebieden kan een levensverzekering hier verlichting brengen.

Bij het aangaan van je lening

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden moet je vaak ook jarenlang je hypothecaire lening afbetalen. En tijdens die lange terugbetalingperiode kan er heel wat gebeuren. Daarom is het noodzakelijk een schuldsaldo verzekering af te sluiten. Dankzij deze verzekering zorgen we ervoor dat, bij overlijden van de verzekerde, het nog uitstaande bedrag gedeeltelijk of volledig wordt aangezuiverd.

Wat met de andere vaste kosten?

Door een schuldsaldo verzekering is de afbetaling van je woning die wegvalt reeds een goede hulp, echter blijf je als nabestaande vaak nog geconfronteerd met andere kosten. Diverse uitgaven blijven immers hun omvang behouden en deze moet je nu alleen dragen. Het kan daarom ook aangewezen zijn een bijkomende verzekering te voorzien welke een bepaald kapitaal uitkeert bij overlijden aan een begunstigde die je zelf kiest.

Dit kan het voor de nabestaanden gemakkelijker maken om toch gedurende de emotioneel moeilijke periode zich geen zorgen te maken omtrent financiële lasten.

Punctueel en plichtsbewust sta ik er voor jou als klant. Met de glimlach zoeken we samen naar de beste oplossing.
Veronique

Ook de uitvaart zelf is niet goedkoop

Wist je dat een eenvoudige uitvaart vandaag al een paar duizend Euro kost? En reken maar dat deze prijs in de toekomst nog zal stijgen. Dat is natuurlijk een heel bedrag, een bedrag dat de meeste mensen meestal niet zomaar kunnen neerleggen. Daarom is het verstandig vandaag al eens na te denken over je afscheid. Ook al ligt dat waarschijnlijk nog jaren of zelfs decennia van je verwijderd.

Doe wonderen voor jouw gemoedsrust én die van je nabestaanden en start nu al met het plannen van de kosten voor je uitvaart en neem je partner, kinderen en familie een grote zorg uit handen.

Dankzij DELA wordt later alles perfect geregeld: de uitvaart, de kosten én het papierwerk achteraf. Op die manier bespaar je jouw familie heel wat kosten en kopzorgen. Zodat ze zich helemaal kunnen concentreren op wat écht belangrijk is: van je afscheid een mooie en serene herinnering maken.

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be