Zakenkantoor Remue

Schenkingen.

Je wil je kinderen, kleinkinderen of anderen een deel van je roerend vermogen schenken. Of je maakt je zorgen dat bij je overlijden de successierechten hoog zullen oplopen (en uiteraard willen we dat deze factuur zo laag mogelijk uitvalt).

Mogelijkheden bij schenkingen

Je wil de successierechten zo laag mogelijk houden en doet daarom een schenking, maar je wil misschien wel nog controle over de centen die je weggeeft. Of wat als er met je kinderen of kleinkinderen iets gebeurd terwijl je zelf nog leeft, wat gebeurd er dan met jouw geld?

En zo zijn er nog tal van vragen omtrent het overlaten van kapitaal… zowel bij overlijden, of als je het graag al weggeeft tijdens je leven.

Heel factoren hebben hier op een invloed en onze specialisten staan je dan ook graag bij om deze vraagstukken in kaart te brengen en te beantwoorden.

Via onder andere een levensverzekering of via een successieverzekering zijn er tal van mogelijke oplossingen om te voldoen aan jouw behoeften. 

Maar iedere situatie is anders, iedere wens is anders. Dit is maatwerk voor specialisten waar we je bij Remue graag mee verder helpen.

Persoonlijk fiscaal advies, polissen op jouw maat.
Ann

Heb je een vraag?

Contacteer ons!

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress