Zakenkantoor Remue

Sparen & beleggen via een levensverzekering.

Ga je op pensioen en wordt je groepsverzekering uitbetaald? Kreeg je een erfenis? Haalde je misschien opbrengt uit de verkoop van je woning? Of spaar je al een tijdje en heb je een som bijeen gespaard? 

Het is algemeen geweten dat spaargeld op je rekening niets opbrengt. Wil je graag een hoger rendement dan bekijk je best samen met onze beleggingsspecialist welke belegging past bij jouw persoonlijke verlangens en behoeftes. Beleggen doet vaak aan zeer grote bedragen denken, maar niets is minder waar, ook vanaf een beperkt bedrag kan je al starten met beleggen! 

Vast rendement

Indien je wenst te beleggen zonder risico en bovendien wil genieten van een gewaarborgd rendement kies je best voor een levensverzekering met vast rendement. Daarenboven kan je vaak ook nog genieten van een winstdeelname bovenop het gegarandeerde rendement.

Variabel rendement

Wens je echter meer risico te nemen kan je opteren voor een verzekeringscontract gekoppeld aan beleggingsfondsen. Zo kan je zelf in functie van jouw beleggersprofiel de verhouding van aandelen, obligaties, etc. bepalen. Bovendien geniet je bij sommige fondsen ook van de expertise van vermaarde beheerders. Hierbij geniet je niet van een gegarandeerd rendement maar is het rendement afhankelijk van de prestaties van de fondsen.

De juiste deal voor de klant is wat telt. Daarvoor doe ik het!
Saskia

Kindersparen

Er is heel wat geld nodig om de toekomst van je kinderen voor te bereiden. Ervoor zorgen dat ze later een mooi leven kunnen opbouwen, ligt je nauw aan het hart. Bijvoorbeeld door hun studies te financieren, hen een auto te kopen of gewoon door hen te helpen een mooie start te nemen. Hoe kan je sparen zonder risico, om een toekomst voor je kinderen op te bouwen?

Dit kan via een spaarverzekering waarin je op je eigen ritme en met een maximale bescherming stortingen kunt doen. Zo kan je beetje bij beetje en mooi kapitaal opbouwen voor een kind wanneer het op zijn beurt in het leven wil stappen.

  • Maximale bescherming: Op het einde van het contract ontvang je zelf het spaargeld en beslis je zo wat je ermee doet. En mocht je overlijden, dan kan het begunstigde kind op de voorziene einddatum over het opgebouwde spaarkapitaal beschikken.
  • Op je eigen ritme: jij bepaalt zelf het bedrag dat je maandelijks of jaarlijks wil storten en kiest voor vrije of regelmatige stortingen. Je kan kiezen wanneer het contract ten einde loopt, tussen de 18de en 25ste verjaardag van het kind.

Meer informatie?

Contacteer ons!

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress