Zakenkantoor Remue

Verzekering voertuigen.

Wie met de auto de baan opgaat weet hoe snel een ongeluk kan gebeuren. En zo'n ongeval kan behoorlijk wat schade aanrichten, zowel materieel als lichamelijk. Daarom moet elk gemotoriseerd voertuig op de openbare weg verplicht verzekerd zijn door een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Zo'n verplichte verzekering dekt de schade die jij als bestuurder veroorzaakt, niet de schade aan je eigen wagen. De verplichte B.A. vergoedt dus ook de slachtoffers maar niet de bestuurder die het ongeluk veroorzaakte.

Bestuurdersverzekering

Om jezelf geheel of gedeeltelijk financieel te beschermen bij lichamelijke letsels als gevolg van een verkeersongeval, kan je de burgerlijke aansprakelijkheid aanvullen met een bestuurdersverzekering. Of je nu in fout was of niet, zo’n verzekering is niet verplicht, maar ze kan je nadien wel van een hoop financiële kopzorgen besparen.

Schade aan het voertuig verzekeren

Omdat de verplichte verzekering B.A. ook geen schade aan het voertuig dekt, bestaan er verschillende mogelijkheden om – naast de bestuurder – ook het voertuig zelf te verzekeren. Doorgaans wordt er dan gekozen tussen een kleine of een volledige omnium. 
Die dekt dan – afhankelijk van wat er in het contract werd opgenomen – de kost voor herstelling of verlies van het voertuig, ook wanneer je niet in fout bent. De schade hoeft niet persé door een ongeval te worden veroorzaakt, ook brand, diefstal, glasbraak of schade ten gevolge van natuurkrachten worden door de omnium gedekt. Bij een volledige omnium zit daar eveneens eigen schade en vandalisme bij.

Bekijk het leven door de voorruit en niet door de achteruitkijkspiegels.
Nele

Maar welke verzekering moet je dan nemen?

Daar bestaat helaas geen eenduidig antwoord op. Veel hangt af van hoe je zelf verzekerd wil zijn, van de aankoopprijs en leeftijd van je wagen én van het beste aanbod dat verzekeringsmaatschappijen op dat moment bieden.

Waarom een autoverzekering nemen bij Remue?

Als ervaren experten in verzekeringen gaan wij voor jou op zoek naar het beste aanbod. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en eisen. We streven ernaar om jouw Bonus Malus, ook na een ongeval in fout, op de laagste graad te houden en komen snel voor je tussen wanneer het nodig is. Of je nu net je eerste auto hebt gekocht of je bent een ervaren chauffeur die een verzekering nodig heeft voor zijn oldtimer, bij ons ben je in goede handen.

Benieuwd naar het beste autoverzekering aanbod voor jou? Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress