Zakenkantoor Remue

Groepsverzekering.

Groepsverzekering hospitalisatie

In een context van almaar scherpere concurrentie maakt het menselijk potentieel het verschil uit. Door voor al jouw personeelsleden een hospitalisatieverzekering af te sluiten, of voor specifieke categorieën (kaderleden, bedienden, arbeiders …), krijgen je medewerkers een bovenwettelijk voordeel, dat ze erg op prijs zullen stellen. Het is zelfs mogelijk de waarborg uit te breiden tot de gezinsleden van de medewerkers. 

Immers, jaarlijks wordt één gezin op drie geconfronteerd met een hospitalisatie ! En je hoeft daarom nog niet zwaar ziek te zijn om een gepeperde ziekenhuisfactuur voorgeschoteld te krijgen. De keuze van een ziekenhuis, een arts, een privé-kamer, enz. kan de factuur immers snel doen oplopen.  En de uitkering van het ziekenfonds is soms lager dan verwacht... 
Jij, die aan het hoofd staat van een KMO en je personeel aan de onderneming wenst te binden kan aan je medewerkers de mogelijkheid bieden bij hospitalisatie de beste medische verzorging te genieten. 

Groepsverzekering pensioenopbouw

Je kan er wellicht over meepraten: het is niet altijd even gemakkelijk om competente medewerkers aan te werven en te behouden. Ben je op zoek naar een performante oplossing om je medewerkers te motiveren en hun loyaliteit te verhogen? Sluit voor hen een groepsverzekering af! 

Een groepsverzekering is een spaarplan dat je medewerkers voorziet in een interessant extralegaal pensioen en tegelijk voor je KMO een aantal onmiddellijke voordelen oplevert. En dat alles aan interessante voorwaarden waardoor een groepsverzekering voordeliger is dan een loonsverhoging! 

Je bent niet zomaar iemand, jij bent DÉ klant.
john

Heb je schade of een probleem?

Neem bij schade of problemen meteen contact met ons op.
Wij behandelen elk dossier snel en efficiënt!

Zakenkantoor Remue

Collegebaan 81
9090 Melle
BE 0427.169.786
RPR Gent - afdeling Gent

09 252 29 82

zakenkantoor@remue.be

©2024 Zakenkantoor Remue nv - Website door Two Impress